Power Apps

Hvad er Microsoft Power Platform?

 

Microsoft Power Platform er en inkluderende pakke med tjenester, der understøtter din organisations digitale transformation.

 

Microsoft Power Platform

 

Microsoft Power Platform bygger på Microsoft Power BI, men går ud over den klassiske Business Intelligence front-end-teknologi ved at forbinde flere Microsoft-teknologier og inkludere værditilvækstjenester såsom procesautomatisering og appudvikling.

  1. Power BI: Visualiser dine data og del indsigt på tværs af din organisation
  2. Power Apps: Byg tilpassede applikationer med lav kode til at understøtte forskellige arbejdsprocesser.
  3. Power Automate (tidligere kaldet Microsoft Flow): Optimer arbejdsprocesser ved at automatisere forskellige arbejdsgange mellem forskellige tjenester og applikationer.
  4. Power Virtual Agents: Udforsk mulighederne inden for chatbots - eksternt eller internt i din organisation.

De 4 produkter fungerer perfekt alene, men den reelle værdi ligger i, hvordan du forbinder produkterne for at realisere den sande forretningsværdi af dine data.

 

 

Image

1. Microsoft Power BI

 

Microsoft Power BI er et datavisualiseringsværktøj, der gælder for alle typer organisationer, der har mange gode integrationsfunktioner med andre Microsoft-produkter som Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Power BI er blandt andet kendt for sin brugervenlige grænseflade og evne til at aktivere selvbetjeningsanalyse. Det er især godt til 3 ting:

  1. Automatisering af dataudvinding og visualisering.
  2. Bygge spændende og interaktive rapporter.
  3. Forbedring af det tværorganisatoriske datasamarbejde.

 

2. Power-apps

 

Byg forretningsapplikationer, der optimerer arbejdsprocesser og involverer brugere på tværs af din organisation med ringe eller ingen brug af kodning. Power Apps giver ikke-tekniske brugere mulighed for at begynde at opbygge deres egne apps ved hjælp af forudbyggede skabeloner, træk-og-slip-funktioner og nem implementering. Det giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til en række af dine egne datakilder, oprette Excel-lignende logik og køre på web-, iOS- og Android-enheder.

Hvad kan jeg bruge Power Apps til?

Du kan for eksempel bruge Power Apps til at opbygge en applikation til din salgsstyrke, der inkluderer relevant materiale til at fremvise potentielle kunder, og som giver en salgspræstationsoversigt for den specifikke salgsrepræsentant ved at integrere datavisualiseringer fra eksisterende Power BI-ydeevnerapporter.

 

 

3. Power Automate

 

Gør det muligt for brugere let (ingen kodning) at oprette robot-proces-automatisering (RPA) -strømme, der automatiserer tidskrævende arbejdsprocesser.

Hvad kan jeg bruge Power Automate til?

Power Automate kan bruges til flere formål og til at løse opgaver af forskellige kompleksitetsniveauer. Du kan bruge den til at opbygge ETL-processer mellem dine systemer og applikationer eller til at sende push-underretninger baseret på specifikke resultater i dine Power BI-rapporter.

 

 

Image
Image

4. Styr virtuelle agenter

 

Dette er den nyeste tilføjelse til "Power Platform-familien", som giver ikke-tekniske brugere mulighed for at opbygge intelligente chatbots uden at skrive en enkelt kodelinje.

Hvad kan jeg bruge Power Virtual Agents til?

Power Virtual Agents kan bruges til at opbygge chatbots, der kan bruges internt eller eksternt. En typisk brugssag er håndtering af enkle kundeanmodninger på dit websted. Men det kan også bruges til mere komplekse opgaver ved at forbinde det til andre datakilder og tjenester såsom Power Automate eller Azure Cognitive Services.

 

 

Hvorfor er Power Platform interessant?

Microsoft Power Platform er spændende af en række årsager. For det første forsøger mange organisationer at demokratisere brugen af ​​data og udvikling af applikationer for at optimere forretningsprocesser. Power Platform giver "borgerudviklere" mulighed for at opbygge dashboards, apps, automatiske strømme og chatbots med ringe eller ingen nødvendige kodning. Dermed gør det muligt for mindre tekniske medarbejdere at begynde at udforske og udnytte de tilgængelige data for at skabe forretningsværdi.

Der er også aspektet ved at have en holistisk it-platform, der understøtter mange forskellige forretningsbehov. Dette vil hjælpe din organisation med at undgå det, der også kaldes “skygge-it”, hvilket grundlæggende betyder ikke-styrede it-projekter. Power Platform bygger på Azure og giver mulighed for nem integration af alle dine interne og eksterne datakilder. I sidste ende giver brugerne mulighed for at opbygge og styre deres datastrømme ved hjælp af en styret platform.

Vil du lære mere?

 

Uanset om du vil have hjælp til at komme i gang med Microsoft Power BI eller er interesseret i at aktivere de nye tjenester på Power Platform, så tøv ikke med at kontakte en af ​​vores konsulenter.