Microsoft 365 SERVICES & SUPPORT


Microsoft Office 365 er den brancheførende cloudbaserede suite med fuld produktivitet.

Image

Vi er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit abonnement.

 

Som både Microsoft-partner og Cloud Solution Provider dækker vores tjenester hele Cloud-rejsen - fra første rådgivning og rådgivning til migration, integration, cloud-backup og løbende support og styring

- vi tilbyder ekspertrådgivning, der er skræddersyet til dine unikke forretningsbehov.

Med Frahm-Solutions licens pakker tilbyder vi ikke bare et produkt, men et skalerbart koncept - klar til vækst for både små og mellemstore virksomheder.

Vi har sammensat vores mest attraktive produkter og services, som vi ved, er uundværlige for et konkurrencedygtigt, effektivt og sikkert it-setup.

 

Lille pakke

Microsoft 365 Business Standard

Antivirus

Total pr mdr. pr bruger
kr. 117,50

Mellem pakke

Microsoft 365 Business Standard

Antivirus

RMM Software opdatering af PC

Total pr mdr. pr bruger
kr. 162,50

Stor Pakke

Microsoft 365 Business Standard

Antivirus

RMM Software opdatering af PC

Datto Office 365 backup

Datto PC Backup 1 års retention

Total pr mdr. pr bruger          

kr. 303,50

Tilvalg for alle pakker

E-conomics økonomi system pr mdr. fra kr. 129

Support aftale pr bruger pr mdr. fra kr. 299

Læs mere om vores support aftale her

Microsoft-Partner
Datto badgeSilver

Overalt, når som helst, på enhver enhed

 

Mere end bare e-mail, Word og Excel giver Office 365 dig adgang til alle de applikationer, du bruger på kontoret, uanset hvor du går.

Drag fordel af samarbejdsværktøjer, som Microsoft Teams, der understøtter forretningsvækst og muliggør digital transformation.

Applikationer kan åbnes næsten hvor som helst, hvilket giver ultimativ fleksibilitet og mobil arbejde.

Uanset om du er hjemme, på farten eller på kontoret - du kan arbejde efter din egen bekvemmelighed og drage fordel af øget produktivitet.

 

 

Hvorfor samarbejde med Frahm-Solutions ?

Samarbejde

Ingen bindinger

Vi er en Microsoft Cloud Solution Provider, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder rullende abonnementer hver måned for måned. Så du kan nyde en bindingsfri cloud-rejse.

Sikkerhed

Intelligent sikkerhed

Adgang til dit system er adgangskodebeskyttet og krypteret ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL), så du kan fremskynde overholdelse af GDPR og beskytte virksomhedsdata.

Support

Support der passer til dig

Uanset om du har brug for support under hele din Office 365-rejse eller på en hvilken som helst del langs den, er vores ekspertteam her for at hjælpe med at transformere din virksomhed og tilpasse din IT til dine mål og indvendinger.

Opdateret

Altid opdateret

Dine medarbejdere vil nyde de nyeste Office-apps på tværs af pc, Mac, mobilenhed eller fra deres browser. Opdateringer distribueres automatisk, hvilket beskytter dig mod potentielle sårbarheder og sørger for, at du får de nyeste funktioner med det samme.

Din digitale transformation med Office 365

 

Vores team af eksperter er her for at hjælpe. Uanset om det er første rådgivning, træning og support eller hele rejsen fra start til slut - vi er her for at støtte dig gennem det hele.

 

1. Rådgivning,

rådgivning og planlægning
Fra den første konsultation til opsætning, implementering og personaleuddannelse - vi leverer komplet, end-to-end-projektstyringstjeneste til din Office 365-installation.

 

2. Licensering


Der er en række planer tilgængelige, afhængigt af dine forretningsbehov. Med så meget at vælge imellem kan vi hjælpe dig med at sammenligne forretningsplaner såvel som virksomhedspakker for at sikre, at du får den rigtige pakke til din virksomhed.

 

3. Migration og integration


Vores ekspert team er her for at tage sig af hele opsætnings- og migrationsprocessen, hvilket sikrer en problemfri implementering.

 

4. Uddannelse


Vi er her for at give dit team træning for at sikre, at de er in-the-know, når det kommer til at udnytte alt, hvad Office 365 har at tilbyde.

 

5. Løbende support og ledelse


Efter en vellykket migreringsproces vil vi være klar til at tilbyde løbende support, så længe du har brug for det.
Vores team af eksperter er her for at hjælpe. Uanset om det er første rådgivning, træning og support eller hele rejsen fra start til slut - vi er her for at støtte dig gennem det hele.

 

Find flere måder, vi kan hjælpe på

  • Vores bedst mulige it-løsninger vil skabe effektivitet og ændringer
  • Vi specialiserer os i rådgivning, implementering og support til Office 365
  • Udnyt skyen med løsninger designet til dig
  • Beskyt din virksomhed med vores førende forretningskontinuitetsløsninger
  • Få ultrahurtig forbindelse i forretningsklassen og internet

 

TRIN ET

Vi gennemfører en komplet gennemgang af din virksomhed, og hvad du vil få ud af din it, og udvikler den løsning, der passer til dine unikke behov.

TRIN TO

Vores ingeniører vil foretage en vurdering af din nuværende IT for at sikre, at din teknologiske infrastruktur passer til Office 365. Vi udarbejder derefter en beredskabsrapport, der bestemmer den bedste migrationsstrategi, når du er klar til at skifte.

 

 

TRIN TRE

Migrationsprocessen er omhyggeligt udformet og derefter omsat af vores kvalificerede Microsoft-ingeniører, enten på stedet eller eksternt. Lad det være i vores sikre hænder - vores konsulenter er her for at sikre, at der er så lidt forstyrrelse af din virksomhed som muligt.

TRIN FIRE

Når vi med succes har implementeret Office 365, fortsætter vi med at yde it-support, så længe du har brug for det. Vi er her for at sikre, at du får mest muligt ud af alt, hvad Office 365 har at tilbyde.