Datto SIRIS 4

Datto SIRIS 4 er en all-in-on BCDR-løsning (forretningskontinuitet), der er bygget til effektivt at forhindre tab af data og minimere nedetid for din virksomhed. Brugere kan beskyttes fysisk, virtuel og skyinfrastruktur, der kører på Windows, MAC eller Linux.

Datto-SIRIS-4
Ransomware

Ransomware-detektion

I 2016 frigav Datto den første ransomware-detektion i branchen, hvor Datto aktivt scanner dine sikkerhedskopier, og når der registreres et ransomware-fodaftryk, underretter det administratoren. Dit hemmelige våben - du kan rulle dine systemer tilbage og gøre det som om det aldrig skete!

Oppetid

Forretningskontinuitet i sekunder

Datto SIRIS kan starte enhver backup som en virtuel maskine, enten lokalt eller i skyen, med et klik på en knap. Nu kan din virksomhed fortsætte med minimal afbrydelse af din virksomhed, dine kunder og partnere.

Opdateret

Hybrid skybeskyttelse

Datto bruger Hybrid Cloud-teknologi til at forbedre redundans og bedre beskyttelse af dine systemer og data. Du kan gendanne data lokalt for hurtigst mulig gendannelse og i skyen for maksimal beskyttelse.

Image

Billedbaserede sikkerhedskopier

Datto bruger billedbaserede sikkerhedskopier til at fange et komplet billede af en beskyttet server, ikke kun filer og mapper. Fordele inkluderer hurtig fuld systemgendannelse (inklusive applikationer, indstillinger osv.), Let gendannelse af filer, BMR og muligheden for at starte individuelle sikkerhedskopier som virtuelle maskiner.

Datto SIRIS 4 Funktioner

Image

Hvordan og hvornår du har brug for forretningskontinuitet
SIRIS 4 er den første fuldt udstyrede samlede databeskyttelsesplatform leveret i en integreret pakke. Få priser i dag, og du kan beskytte din virksomhed og dine data på ingen tid.

Alle større operativsystemer dækket
Beskyt nemt enhver fysisk, virtuel og skyinfrastruktur, der kører på Windows, Mac eller Linux, og spin op på mistede servere på få sekunder uden behov for yderligere værktøjer. Sikkerhedskopier automatisk på din tidsplan til en lokal enhed, og repliker sikkerhedskopier til Datto Cloud.

Fysiske eller virtuelle miljøer
Datto SIRIS er en enkelt integreret platform, der giver beskyttelse til både fysiske og systemer. Gendan detaljerede data hurtigt fra flere tidspunkter, og brug lokal virtualisering, Datto Cloud
virtualisering - eller begge dele - for at komme tilbage i løbet af få minutter.

 

datto-siris-3-platform

Ikke flere søvnløse nætter

 

Hvornår er det værste tidspunkt at lære, at dine sikkerhedskopier og data ikke kan gendannes? Ja, under en live katastrofegendannelse. Med Dattos screenshot-bekræftelse virtualiserer Datto backupen lokalt på SIRIS, tager et billede af opstartsprocessen og sender dig en e-mail. 

Fordele ved backup øjeblikkelig virtualisering

 

Når, ikke hvis din virksomhed oplever en serverfejl, kan Datto SIRIS 4 øjeblikkeligt virtualisere enhver sikkerhedskopi som en virtuel maskine, enten lokalt eller i Datto Cloud. Med virtualiserede system (er) kan din virksomhed fortsætte med at fungere uden at medføre datatab eller nedetid.

 

Datto SIRIS 4 tekniske specifikationer

Siris tech
Datto badgeSilver