BACKUP I CLOUD


Vores Cloud backup-løsninger tilbyder en failsafe-løsning, der sikrer at dine forretningskritiske data er tilgængelige til øjeblikkelig gendannelse, i tilfælde af tab eller nedbrud.

HVORFOR SAAS BESKYTTELSE?

Datto badgeSilver

 

Datto SaaS Protection sikrer, at virksomheder kan få adgang til, kontrollere og vigtigst beskytte de data, som medarbejderne overdrager skyen. SaaS Protection til Office 365 er det førende backup-til-cloud-produkt, der tilbyder en alt-i-en-løsning til sikkerhedskopiering, gendannelse og eksport, der dækker Exchange Online, OneDrive SharePoint Online og Microsoft Teams.

Mens Office 365 inkluderer primitive gendannelsesfunktioner for mistede data, beskytter det dig faktisk ikke mod utilsigtet sletning via menneskelig fejl, tab af data på grund af appafbrydelser eller opsving fra cyberangreb.

Hvor Microsoft-teknologien svigter, er der behov for menneskelig input og tredjepartsløsninger for at opnå maksimal datasikkerhed. Med Datto Saas Protection ved du, at Office 365-data bakkes op af den mest pålidelige løsning på markedet i dag. Dette betyder, at risikoen reduceres, og du kan bruge mere tid og budget på strategiske initiativer.

 

DET BEDSTE AF SAAS

Samarbejde

 

Punkt-i-tid sikkerhedskopier
Sikkerhedskopier inkluderer daglige snapshots af hver brugers data, så du kan gennemse en brugers konto på et bestemt tidspunkt. Undgå tab af data fra ransomware ved at gendanne hele konti til et bestemt tidspunkt inden et angreb opstod.

3x pr. Dag backup
Hvil let med SaaS Protections automatiske daglige sikkerhedskopier til Office 365s Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online og Microsoft Teams.

On-demand backup
Udfør yderligere sikkerhedskopier efter behov til enhver tid. At køre en on-demand-sikkerhedskopi påvirker ikke de tre regelmæssigt planlagte sikkerhedskopier.

Uendelig Backup
Gem en ubegrænset mængde data uden yderligere gebyrer.

 

 

 

Beskyt data og systemer ubesværet

 

Datto SIRIS er en pålidelig, alt-i-én løsning til forretningskontinuitet og katastrofegendannelse (BCDR).

 

Image

All-In-One BCDR til Managed Services

 

SIRIS er bygget for at sikre, at jeres forretning altid er på og modstandsdygtig over for katastrofer, og er en komplet løsning.

Image

Kontinuerlig, pålidelig databeskyttelse

 

SIRIS giver dig ro i sindet, at dine data er sikre, og normal forretningsdrift kan gendannes på få minutter.

Minimer nedetid

 

Bekræftede sikkerhedskopier, øjeblikkelig virtualisering, lokal og sky gendannelse og gendannelsesmuligheder for ethvert scenario, alt administreret fra en enkelt vindue.

Gendannelse af ransomware

Alle sikkerhedskopier scannes for ransomware og monteres for at sikre, at de er klar til at gendanne. Du skal blot 'vende uret tilbage' til et øjebliksbillede, før angrebet skete.

Flere implementeringsscenarier

Implementere som et apparat, et virtuelt apparat eller kun software for at beskytte enhver fysisk, virtuel eller skyinfrastruktur, der kører på Windows, Mac eller Linux.

HVORFOR DU BEHØVER EN BACKUP AF CLOUD

Hver virksomhed er afhængig af dets ICT og de kritiske filer og data, de har. Det betyder, at evnen til at komme sig fra næsten enhver form for naturkatastrofe, en operationel krise eller endda simpel datakorruption eller -tab kan være nødvendig for at overleve.

Dette har altid været vanskeligt for SMB'er. Cloud backup-løsninger har været vanskelige at konfigurere og administrere, og en virkelig fleksibel og pålidelig løsning har tendens til at være dyr.

Online sikkerhedskopieringsløsninger kræver ofte et stort forudgående kapitallayout på hardware og specialsoftware, hvilket tager det uden for rækkevidde for mange virksomheder.

Med vores Cloud Backup-løsninger er dette ikke længere tilfældet. Du kan beskytte din virksomhed uden at det koster en formue i tid eller penge.